Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
DOKTORI ISKOLAHÍREK

Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) 2019/2020-as tanévre

  •  Hirdetmény
  • 2019-05-19 17:05:00

2019. május 6-án megjelentek az Új Nemzeti Kiválóság Program (ÚNKP) 2019/2020-as tanévre szóló pályázatainak kiírásai, melyeknek benyújtási határideje 2019. június 6., illetve a „Tehetséggel fel!” konstrukció esetében 2019. június 20.

A kiírások az Információs és Technológiai Minisztérium honlapján: http://www.kormany.hu/hu/innovacios-es-technologiai-miniszterium/tudas-es-innovacio-menedzsmentert-felelos-allamtitkarsag/hirek/megjelentek-az-uj-nemzeti-kivalosag-program-palyazati-kiirasai-a-2019-2020-as-tanevre, valamint az idén első alkalommal a Program számára a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által létrehozott ÚNKP honlapon (www.unkp.hu, www.unkp.gov.hu) érhetők el.

Az ÚNKP hivatalos honlapján (www.unkp.huwww.unkp.gov.hu) a pályázati kiírások és mellékleteik külön oldalakon olvashatók, megkönnyítve ezzel a pályázatok értelmezését. Szintén pályázatonként érhetőek el a kapcsolati információk, ahol a pályázók az adott kiírás szempontjából releváns befogadó intézmények pályázati ügyintézőinek elérhetőségeit, ügyfélfogadási idejét és a személyes benyújtás lehetőségeinek részleteit is megtalálják.

Megosztás