Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
DOKTORI ISKOLADOKUMENTUMTÁR

Dokumentumtár

Disszertációk

Az alábbi oldalon a Kerpely Antal Anyagtudományok és Technológiák Doktori Iskolában 1994 óta fokozatot szerzett hallgatók disszertációi, tézisei tekinthetők meg.


Részletek

Tantárgylista

Folyóíratok listája

Az alábbi oldalon listázva tekinthetők meg a Doktori Tanács által is elfogadott különböző rangos hazai és nemzetközi folyóíratok és kiadványok, melyek linken keresztül közvetlenül elérhetők a listából. 


Részletek

Tantárgylista

Doktorandusz Almanach kiadvány

Az alábbi oldalon a Doktorandusz Almanach kiadvány tekinthető meg, amelyben a doktori iskolában jelenleg folyó doktoranduszi kutatásokról nyújtunk egy átfogó képet, mélyebb betekintést a kutatások egyes szakaszaiba.


Részletek

Tantárgylista

Szabályzatok, útmutatók, kérvények, űrlapok

A Doktori Iskola szabályzata, és útmutatói, valamint a doktori képzésben részvevő hallgatók számára fontos kérvények és űrlapok listája érhető el a "Részletek" gombra kattintva.


Részletek

Tantárgylista

Tantárgylista

A Kerpely Antal Anyagtudományok és technológiák doktori iskolában oktatott tantárgyak listája  elérhető a "Részletek" gombra kattintva.


Részletek

Tantárgylista